drie flessen champagne in een zilveren wijnkoeler

De thuisproeverij

In deze tijden van Corona en opgehokt zitten is het wellicht nóg belangrijker om leuke dingen te blijven doen. En dat kan nu heel erg makkelijk met de Bubbelsclub thuisproeverij.

De aanleiding

Producten die het nu heel goed doen (en nee, dan hebben we het even niet over het toilet papier hamsteren); spelletjes en puzzels. We willen dus zeker wel gezellige dingen met elkaar blijven doen en niet alleen maar achter Netflix zitten (want op een gegeven moment heb je Netflix ook wel “uit”)

En wat is er nu leuker gezamenlijk tijdverdrijf dan een bubbelsproeverij. Deze doen wij meestal bij ons op locatie, maar dit is nu even geen optie… In plaats daarvan hebben we de thuisproeverij bedacht..

Thuisproeverij

Afhankelijk van de groepsgrootte of wellicht de noodzaak tot een goede borrel… hebben we 2 proeverijen samengesteld; de ene is met normale flessen (750 ml) maar we hebben er ook een met halfjes(375 ml). Naast 3 verschillende bubbels, krijg je van ons ook 3 bubbelsstoppen erbij. Zo kun je de verschillende bubbels proeven en de fles goed afsluiten, zodat je de dag erna nog een keer kunt genieten.

Ook doen we er nog verschillende recepten bij van gerechten die erg lekker zijn bij die specifieke bubbel. Uiteraard kun je ook altijd op de website kijken voor nog andere mogelijkheden. Tenslotte zorgen we ervoor dat de thuisproeverij ook nog leerzaam is. Je krijgt wat van de theorie van het Champagne maken, druiven, bewaren etc. Mocht je vragen hebben tijdens de proeverij… dan kun je ons gewoon bellen.. zijn we er toch nog een beetje bij.

Online proeverij

En ben je nu met een grotere groep vrienden of collega’s? Dan kunnen we jullie proeverij ook aanvullen met online uitleg via Zoom of Teams. Lekker, een beetje lui en heel leerzaam ! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het allerbelangrijkste… blijf gezond en blijf genieten!!