Bubbelsfietsen

Wat krijg je als je een importeur van heerlijke bubbels combineert met een man die graag oude fietsen opknapt?

JUIST, dan krijg je Bubbelsfietsen. We hebben er op dit moment twee. De eerste is het onmiskenbare metalen bolletje.

Metalen bubbelsfiets

In de jaren 50 werd deze bakfiets gebruikt door de gemeentereiniging. Althans gebruikt? Volgens de vorige eigenaar kwamen de bakken nooit meer dan halfvol terug aan het eind van de dag.

Deze vorige eigenaar heeft een 15 jaar geleden de bakfiets overgenomen van de gemeente om er zijn project van te maken. Toen hij echter hoorde wat Bubbelsclub ermee wilde doen, had hij er geen moeite meer mee om afstand te doen van zijn fiets.

Naast dat deze fiets volledige is opgeknapt, hebben we er een ijsbak in gedaan, zodat we hier de flessen koud kunnen houden. Ook zijn er twee eikenhouten barretjes die we aan de zijkanten kunnen vastzetten.

Houten bubbelsfiets

Sinds kort hebben we er een andere fiets bij. Deze bakfiets werd voor het eerst gebruikt in 1933 als bakfiets van de posterijen. Bij de Bubbelsclub gebruiken we hem om zowel eten als drinken aan te kunnen bieden. Een handige platte open bak die zich uitstekend leent als extra bar-tafel. Wellicht dat we er ooit ook weer de stoffen kap op kunnen zetten die werd gebruikt voor het beschermen van de post tegen de regen.

De foto hiernaast komt van onze-verzameling.nl

De Bubbelsfietsen op jouw feestje?

Dat kan uiteraard. Als het in Den Haag is, dan fietsen we waarschijnlijk naar je toe. Anders doen we de fiets in de aanhanger.

De fietsen kunnen we vullen met Champagne, Crémant, Cava, wijnen en/of frisdranken. Qua kosten moet je rekening met 250 euro per dagdeel per fiets. Dit is inclusief één personeelslid per fiets.