Proeverij

coronaproof tafels in de bubbelsclub proefruimte

Vanaf 1 juli 2021 is het weer mogelijk om de proeverij op locatie in Scheveningen te doen. Uiteraard kun je dan ook nog altijd kiezen voor de online proeverij of de DHZ proeverij.

Iets leuks doen met vrienden, collega’s, familie, het is bijna nog belangrijker geworden sinds Corona. Een bubbelsproeverij is dan ook niet alleen erg lekker, maar ook nog eens bijzonder en leerzaam. We kennen verschillende varianten:

Doe-het-zelf proeverij

Tijdens de eerste Corona lockdown zijn we begonnen met de doe-het-zelf proeverij; een hele leuke manier om met een paar mensen iets gezelligs te doen dat ook nog lekker en leerzaam is. Hoe het werkt? je bestelt online of een proeverij met halve flesjes of een met hele flessen. Je krijgt deze per post toegestuurd (of kunt het komen halen in Scheveningen). Hierbij krijg je 3 bubbelsstoppen, zodat je eventueel nog wat voor de volgende dag kunt bewaren. Ook zit er een uitgebreide beschrijving bij met recepten, zodat je ook wat hapjes erbij kunt maken. Succes gegarandeerd!

Online proeverij

Als je met een grotere groep een proeverij wilt doen, met online uitleg erbij (via Zoom of Teams) dan kan dat uiteraard ook. We kijken dan binnen je budget en tijdsplanning wat we kunnen doen. De flessen worden per post toegestuurd en we op het afgesproken tijdstip loggen wij ook in om de theorie achter bubbels door te nemen. Lekker interactief en uiteraard met voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Proeverij op locatie

Of je het nu op je eigen locatie wilt of op locatie bij de Bubbelsclub aan de haven van Scheveningen (dus heerlijk te combineren met een dagje strand of een avondje in de Crazy Pianos), een bubbelsproeverij is altijd een leuk idee. In de proefruimte in Scheveningen kunnen we tot wel 30 personen kwijt. Dit kan zowel zittend als staand (dan zetten we onze bubbelsfietsen in). Voor iedere aanvraag maken we een aanbieding op maat afhankelijk van of het met of zonder hapjes is, het aantal glazen dat je wilt, het aantal personen dat meedoet etc. Vanaf 25 euro per persoon, kunnen we al heel wat leuks doen. Neem ook hiervoor weer even contact met ons op.