Volledig geïnspireerd door Vlaggetjesdag en de heerlijke haring nieuwe stijl recepten die daar werden gemaakt en uitgedeeld door het Nederlands Visbureau. Hierbij het recept voor haring met gazpacho en chorizo. Door de stevige smaakcombinatie, combineren wij dit hapje met een heerlijke Crémant de Bourgogne Jean Girard Rosé. Lekker makkelijk, heerlijk en origineel. Ook de niet-haring-eter zal smullen van dit gerechtje.
Ingrediënten (voor 4 personen)
2 dl bietengazpacho (kant-en-klaar)
8 plakjes chorizo
bakje wakame
2 haringen
Bereidingswijze
- Schenk de bietengazpacho in een mooi bakje of klein glas
- Prik een plakje chorizo aan een prikker
- Rijg 1/4 haring aan de prikker. Et voilá je pincho is klaar
- Leg de pincho op het schaaltje met Gazpacho en leg hier wat Wakamé bovenop
- Schenk je bubbel in. En genieten maar!