Uiteraard kunnen we niet achterblijven als Haags bedrijf, daarom deze keer een echte Haagse bluf. Met een glas Demi- sec Champagne erbij wordt het helemaal smullen.
Zelf aan de slag met de Haagse Bluf
Bereidingswijze
- Doe de frambozen met 50 gram suiker in een pan en maak er al roerend een mooie coulis van
- Doe de coulis door een zeef om de pitjes eruit te halen. Hoeft uiteraard niet als je dit lekker vindt.
- Splits de eieren, doe de eiwitten in een vetvrije kom. (de eidooiers worden niet gebruikt)
- Voeg 200 gram suiker toe en klop het geheel met een mixer tot alle suikers zijn opgelost en de eiwitten stijf zijn geslagen. Je moet de kom op z’n kop kunnen houden, zonder dat de schuim eruit valt.
- Verdeel de Haagse bluf over de borden, doe wat coulis in een klein glaasje erbij en serveer er een lange vinger bij om de Haagse bluf mee op te lepelen.