Cheesecake balletjes met frambozen

Cheesecake balletjes met frambozen, een heerlijk toetje die het uitstekend doet bij een demi-sec bubbel. En helemaal fijn… het is ook heel makkelijk om te maken.

Ingrediënten (voor ca 20 balletjes)

  •  5 mariakoekjes

  • 50 gram licht gezouten boter

  • 200 gram mascarpone

  • 3 tot 4 eetlepels frambozenjam

  • verse frambozen

Bereidingswijze

  • Verkruimel de koekjes
  • Smelt de boter in een pannetje en schep hier het koekkruim door, zodat je een mooi zanddeegachtig mengsel krijgt. Laat dit afkoelen.
  • Doe de mascarpone in en kom en klop dit los met een vork
  • Klop hier losjes de frambozenjam door, er mogen nog best wat slierten in zitten.
  • Schep een klein hoopje van het mascarponemengsel en rol dit door de koekkruim.
  • Serveer ze met wat verse frambozen en schenk een heerlijk glaasje demi sec Champagne in.