Over Bubbelsclub

Onlangs werd me gevraagd waarvoor ik uit bed kwam ’s ochtends. Het eerste wat toen in me in opkwam was een goed glas wijn… Deze heb ik uiteraard wel direct genuanceerd. Het is niet zozeer de wijn, als wel de passie voor een product dat ervoor zorgt dat je iedere dag weer met heel veel plezier aan de gang gaat.

Deze passie is ook precies de reden dat we Bubbelsclub.nl zijn gestart. Passie voor een geweldig product, niet alleen door ons maar ook door de makers ervan.

Bubbelsclub.nl staat voor bijzondere bubbels, heerlijke Champagnes, Crémant en Cava van wijnmakers die ziel en zaligheid in het product weten te leggen. Én die nog niet op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. De collectie is beperkt, één Champagnehuis uit iedere grotere Champagne regio, een Crémant uit de grote Crémantregio’s en een Cava.

Champagne wordt meestal alleen gedronken met feesten en partijen. En we zullen niet ontkennen, dat een glas bubbels erg feestelijk is, maar Champagne is door de zuren een geweldig aperitief en door de duidelijke Pinot Noir of de Chardonnay in de Champagne, is het ook heerlijk bij een maaltijd. Wat dacht je van eendenborst met de Rosé Champagne van Moyat Jaury Guilbaud? Of de Millesime bij een kaasje? Speciaal daarom hierbij ook enkele recepten met de bijpassende Champagnes. Laat je verrassen….