De “doe-het-zelf proeverij”

In deze tijden van Corona en opgehokt zitten is het wellicht nóg belangrijker om leuke dingen te blijven doen. en dat kan nu heel erg makkelijk met de Bubbelsclub thuisproeverij.

De aanleiding

Waar na de kerstdagen en een zomervakantie het aantal echtscheidingsaanvragen een stuk hoger is dan daarvoor, ben ik erg benieuwd wat dit social distancing gaat doen. Producten die het nu heel goed doen (en nee, dan hebben we het even niet over het toilet papier hamsteren); spelletjes en puzzels. We willen dus zeker wel gezellige dingen met elkaar blijven doen en niet alleen maar achter Netflix zitten.

En wat is er nu leuker gezamenlijk tijdverdrijf dan een bubbelsproeverij. Deze doen wij vaker bij ons op locatie, maar dit is nu even geen optie… In plaats daarvan hebben we de thuisproeverij bedacht..

Thuisproeverij

Afhankelijk van de groepsgrootte of wellicht de noodzaak tot een goede borrel… hebben we 2 proeverijen samengesteld; de ene is met normale flessen (750 ml) maar we hebben er ook een met halfjes (375 ml). Naast 3 verschillende bubbels, krijg je van ons ook 3 bubbelsstoppen erbij. Zo kun je de verschillende bubbels proeven en de fles goed afsluiten, zodat je de dag erna nog een keer kunt genieten.

Ook doen we er nog verschillende recepten bij van gerechten die erg lekker zijn bij die specifieke bubbel. Uiteraard kun je ook altijd op de website kijken voor nog andere mogelijkheden. Tenslotte zorgen we ervoor dat de thuisproeverij ook nog leerzaam is. Je krijgt wat van de theorie van het Champagne maken, druiven, bewaren etc. Mocht je vragen hebben tijdens de proeverij… dan kun je ons gewoon bellen.. zijn we er toch nog een beetje bij.

Het allerbelangrijkste… blijf gezond en blijf genieten!!