Het appartement

The Clubhouse is een volledig luxe ingericht appartement op de derde etage van circa 40m2 op de Rue des Berceaux in het centrum van Epernay, om de hoek bij de Avenue de Champagne. Het appartement is niet roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Bij aankomst staat er altijd een fles Champagne en een fles water in de koelkast, dat is gelijk lekker beginnen zo. Weet je nu al genoeg en wil je gelijk reserveren, dat kan hier.

Inrichting

We hebben ons uiterste best gedaan om het van alle gemakken te voorzien. Zo staat in de slaapkamer een strijkplank en strijkijzer. Is de keuken meer dan goed uitgerust met een oven, inductiekookplaat, Nespresso, waterkoker, koelkast met vriesvak, een brandalarm en een wasmachine.

Verder vind je in de woonkamer een Sonos systeem en een tablet waarmee je op Spotify je eigen muziek kunt zoeken. Op de TV kun je naast de bekende Franse zenders ook gebruik maken van de HDMI kabel om je PC aan te sluiten en een filmpje te kijken. Uiteraard is er in het gehele appartement ook WIFI.

In de badkamer hebben we een Sanibroyeur toilet (je kunt er dus niet alles in gooien). Ook is er een CV-ketel (en geen boiler) waardoor je niet onder een koude douche komt te staan als je met 4 personen in het appartement bent.

Goede ideeën muur

Bij binnenkomst in het appartement zie je onze The Clubhouse- goede ideeën muur. Op deze muur van kurk kun je jouw top adresjes achterlaten. Dit kan door een brochure op te prikken of anderszins een kaartje met de absolute must-see voor andere The Clubhouse-gangers. We horen het graag.

Afval

In Frankrijk is het scheiden van afval serious business. Papier, fles, blik, overig, het mag allemaal apart. Onder het aanrecht staan verschillende tassen waarin je dit alles kunt verzamelen. Op de begane grond kun je dit in het “afvalhok” (rode deur direct bij de voordeur) kwijt. De lege flessen kunnen in de glasbak bij Monoprix (hoek Rue Jean Pierrot en Rue Capitaine Deullin).

Wat nu als…

Het kan gebeuren dat er iets breekt, dat is geen probleem. Je hoeft dit niet zelf te vervangen, maar we horen wel graag als er iets stuk is, zodat we hier actie op kunnen ondernemen.