Cava Oliver Viticultors

Het is pure passie bij de familie Oliver; Sadurni, Gemma en hun zoons maken heerlijke biologische cava en stille wijnen. Ook al telen ze al lange tijd druiven, het zelf wijn maken doen ze pas sinds 2010.  In Subirats, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix en Font-rubí staan hun in  totaal 55 hectare met druivenstokken, waar ze 12 verschillende druiven telen.

De Viticultors in de naam doet hun wijnmakers filosofie eer aan; cava maken begint al in het veld. In de winter wordt op volledig natuurlijke wijze, met schapen, het onkruid weggehaald. De mest is uiteraard weer een mooie voedingsbodem voor de grond zodat de planten in het voorjaar weer los kunnen. Want…je moet goed voor je druiven zorgen, zodat deze ook geweldige wijnen kunnen opleveren.  Ze werken volledig biologisch en zijn alle cavas brut nature, er wordt dus geen suiker toegevoegd.

Het resultaat … heerlijke Spaanse Cavas waar je de zon in proeft.  Van Oliver Viticultors voeren we Brut Nature in zowel gewone fles als Magnum, Brut Nature Reserva, Brut Nature Rosado en de Brut Nature Gemma. Ook al zeggen we het zelf, met deze cava krijg je een hele mooie wijn voor een goede prijs.

Schapen in Subirats