Spicy rivierkreeftjes met mango

geplaatst in: Recept | 0

Ietwat pittig aziatisch eten gaat heerlijk met een wijn van de Riesling druif. Nou hebben wij ook een hele leuke Crémant uit de Elzas met Riesling en Pinot Blanc. Vandaar deze keer een wat pittiger gerecht.

Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 150 gram rivierkreeftjes
  • 0,5 rijpe mango (geschild en in kleine blokjes)
  • 2 eetlepels koriander (fijngehakt)
  • 1 eetleper gember (fijngehakt)
  • 50 ml creme fraiche
  • spaans pepertje
  • peper en zout
  • Fles Hubert Blumstein Brut Tradition
Bereidingswijze:
  • schil de mango en snij deze in kleine blokjes
  • hak de gember, het spaanse pepertje en de koriander fijn
  • doe alles bij de creme fraiche en roer goed door
  • voeg naar smaak peper en zout toe
  • doe eerst de mango op het bord, leg hier de rivierkreeftjes overheen en maak af met de creme fraiche evt nog afmaken met wat koriander (ook kun je alles door elkaar husselen zoals op de afbeelding)
  • Open de Brut en eet smakelijk

Dit recept is eerder verschenen op Culy.nl

Laat een reactie achter