Haagse bluf met frambozencoulis

geplaatst in: Recept | 0

Ingrediënten (voor 4 personen)haagse-bluf

  • 2 verse eieren
  • 250 gram suiker
  • doosje frambozen
  • 4 lange vingers

 Bereidingswijze

  1. Doe de frambozen met 50 gram in een pan en maak er al roerend een mooie saus van
  2. Doe de coulis door een zeef om de pitjes eruit te halen
  3. Splits de eiren, doe de eiwitten in een vetvrije kom. (de eidooiers worden niet gebruikt)
  4. Voeg 200 gram suiker toe en klop het geheel met een mixer tot alle suikers zijn opgelost en de eiwitten stijf zijn geslagen. Je moet de kom op z’n kop kunnen houden, zonder dat de schuim eruit valt.
  5. Verdeel de haagse bluf over de borden, doe wat coulis in een klein glaasje erbij en serveer er een lange vinger bij.
  6. Serveer hier een zoete bubbel bij, zoals de Tentation van Merceron Martin.

Laat een reactie achter