Veel Gestelde Vragen

FAQ

Moeten we verplicht een doos (6 flessen ) afnemen?

Nee, je kunt ook 1 fles kopen. Maar we garanderen je wel dat je hier spijt van krijgt. Als die ene fles op is, is het jammer dat je er niet nog een hebt. Ook zijn de kosten voor het versturen van 1 fles bijna net zo hoog als voor 6 flessen. Daarom hoef je het dus niet te laten. 

Hoe werkt dat met transport?

Het is mogelijk om de bubbels in Scheveningen (Ooststraat 52) op te halen. Ook kunnen we de Bubbels per post aan je versturen. Deze portokosten tellen we dan bij je bestelling op. Voor het versturen van de flessen per post, maken we gebruik van flespakket. De flessen worden dan met PostNL bezorgd in een veilige flesverpakking.

1 fles = € 7,-

2 flessen = € 7,-

3 flessen = € 7,25

6 flessen = € 7,75

12 flessen = € 9,-

18 flessen = € 10,25

Als je dus nog een goede reden nodig had om meerdere te flessen te bestellen…

Wij willen graag een kerstpakket bestellen met Champagne kan dat?

Uiteraard kan dat. We denken graag met je mee. En kunnen voor ieder budget iets passends maken. Onze kerstpakketten kenmerken zich door passie van de producenten (en uiteraard onszelf) voor het product. Heerlijke champagnes, mooie kazen, geweldige mosterd, eerlijke honing.. het kan allemaal. Stuur ons gewoon een berichtje met wat je zoekt en wij gaan aan de slag.

Hoe lang kan ik Champagne nog bewaren?

Op het moment dat de Champagne wordt ontkroonkurkt en er een definitieve kurk opkomt, is deze op dronk volgens de wijnmaker. Als stelregel kun je dan aanbouden dat deze tussen 12-18 maanden op moet. Die fles van 6 jaar geleden moet dus zeker op… 

Wat is de beste temperatuur om de Champagne te schenken?

Iedere Bubbel heeft een temperatuur waarbij de wijn het best tot zijn recht komt. Deze zetten we ook altijd bij de beschrijving erbij. Over het algemeen kun je 6 C aanhouden als meest ideale temperatuur. 

Ik heb geen klimaatkast, hoe kan ik de Bubbels het beste bewaren?

We kunnen uiteraard zeggen… tijd voor een klimaatkast. Maar net als bij iedere goede wijn, is een Champagne ook gevoelig voor veel temperatuurschommelingen. Dus leg die bubbels nu niet op het wijnrek in de woonkamer of in de keuken. Maar leg het op een plek waar de temperatuur het meest constant is (ook al is dit wellicht iets te warm). 

Hoe weet ik welke Champagne ik het lekkerst vind?

We staan op verschillende beurzen door heel Nederland, dus kom eens langs en proef. We zullen je uiteraard al een stuk op weg helpen, door te vragen naar wat voor witte wijnen (van welke druiven dan) je normaal drinkt. En uiteraard wat je hierbij wilt eten. Bij alle recepten op de website geven we ook altijd een bubbeladvies.