Champagne Cake Pops

geplaatst in: Recept | 0

 

Bij Bubbelsclub hebben we de Bubbelsstop, deze zorgt ervoor dat de bubbels in de fles blijven. En nee, dat lepeltje werkt echt niet. En ook al krijgen de meeste mensen de flessen wel in 1x op, mocht je nu toch nog een restje hebben, maak er dan eens van deze gezellige cake pops mee.
Ingrediënten (voor 55 pops)

  •  120 ml Champagne (of Crémant uiteraard)champagne pops 2
  • 200 gram bloem
  • 8 gram bakpoeder
  • 225 gram witte basterdsuiker
  • 1 ei
  • 60 ml melk
  • 60 ml zonnebloemolie
  • 1 eetlepel vanille extract
  • mespuntje zout
Bereidingswijze:
  1. Neem twee kommen, voeg in de eerste kom alle droge ingrediënten (bloem, suiker, bakpoeder, zout)samen en meng deze goed door elkaar.
  2. In de andere kom klop je het ei, de champagne, de melk, zonnebloemolie en vanille extract door elkaar.
  3. Voeg de natte bij de droge ingrediënten en mix dit op een lage stand.
  4. Wanneer je een glad beslag hebt mix je nog even op een hoge stand het beslag luchtig.
  5. Maak met bv een ijsschep gelijke pops.
  6. Bak de cake pops in 6 minuten goudbruin in een cakepopmaker, 3 minuten aan elke kant. Serveer ze op een schaal met wat poedersuiker.Wil je liever cupcakes van dit beslag maken? Je haalt er 12 uit en je bakt ze in 25 minuten gaar op 180 graden.
Originele recept en foto komen van foody.nl

Laat een reactie achter