6 halen, 5 betalen…. JA, lekker!

geplaatst in: Aanbieding | 1

Omdat de decembermaand al duur genoeg is, helpen we je graag een handje met een hele mooie aanbieding; de welbekende 6 halen, 5 betalen! ook wel bekend als palletvoordeel of een op=op actie. Wij noemen dit liever gewoon een hele goede deal…€ 57,50 voor 6 flessen!

Deze hele maand geldt deze 6=5 aanbieding voor de

Domaine Laurens- Pierres Rouges 2015pierres rouges

Een dieprode fluweelzachte rode wijn van 100% Fer Servadou druif. De Fer Servadou is een hele krachtige druif, maar dan zonder de harde tanines. Je hebt dus een heerlijke rode wijn bij een (herte) biefstuk zonder dat je mond droog aanvoelt van de tanines.

De druiven worden allemaal met de hand geplukt en na slechts 15 dagen vergisting op roestvrijstalen vaten in de fles gedaan.  Met aroma’s van rood fruit, cassis en kruidig op het eind. Een wijn met veel fruit en soepele tanines. En absoluut karakteristiek voor de regio. Deze wijn kun je nog 4-5 jaar bewaren.

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Bestel dan 5 flessen wijn, doen wij de 6e er voor niets bij. Na het bestellen kun je ook aangeven of je de flessen per post wilt bestellen, of toch liever wilt komen ophalen in Scheveningen.

Een Antwoord

  1. Marcel Kloesmeijer

    Lijkt me heerlijk! Doe maar 6 st voor mij! Groetjes , marcel

Laat een reactie achter